Onsdag


Hej! Har jobbat min första dag på mitt andra jobb, kändes hur bra som helst. Nu planerar jag lite inför kommande veckor, ser ut som jag jobbar nästan varje dag förutom några dagar på rad då jag förhoppningsvis ska åka på en minisemester. Nu ska jag iväg och umgås lite, ha en bra kväll! 

10 days

Över en vecka har nu gått sen jag tog studenten. Just nu känner jag väldigt blandade känslor. Jag är glad över att jag inte ska behöva öppna skolböckerna mer och sen är jag även glad över att jag är fri att göra vad jag känner för efter att jag har jobbat. Ska komma igång med mitt andra jobb denna veckan vilket känns bra. Det är som ett nytt kapitel i ens liv, en helt ny vardag med massor av möjligheter. Ibland blir livet inte riktigt som man tänkt sig, ibland gör man felsteg, men det gäller att ta vara på det fina man har och göra sitt bästa.

midsommar helg

Kom hem idag ifrån tre bra dagar på Öland. Tur att vädret var bra på midsommar, vilket gjorde dagen bättre. Vi gjorde midsommar mat och gick sedan vidare till stugorna på lundegård för fest och sedan vidare till strand baren. Var så mysigt att vi samlades i stugan efter att vi varit ute på kvällen och grillade. Får tacka Hannis för vi fick vara i hennes familjs fina stuga. Nu laddar jag upp inför veckans jobb med lite mys med mamma. Puss!

student gift

Är så enormt tacksam för alla gratulationer och presenter från min student. Här är bilder på alla fina saker jag fick på min mottagning. Ni är så fina ♥

Mot ÖlandJust nu är vi påväg till Öland för att fira midsommar! Hoppas vädret blir bättre, har ju regnat större delen av dagen. Bjuder på några bilder ifrån förra året. Ha en bra midsommar helg!! 

Onsdag


Sjung om studentens lyckliga dar! 

Hej igår var jag och fikade med tjejerna då vi planerade inför helgen. Då vi ska till Öland för att fira midsommar. Sen jobbade jag kväll och efter åkte jag hem till Axel. Idag ska jag njuta av det fina vädret och sen jobba. Kan inte uppdatera med så mycket bilder eftersom min data har gått sönder, men återkommer! Hejsvejs! 

Söndag


Hej, efter alla dessa veckor med festligheter så har jag spenderat min helg med Axel. Igår åkte vi på en liten utflykt och idag har vi varit hemma hos mig med familjen. Nu ska vi nog åka till sjön och bada. Imorgon börjar jag på mitt nya jobb, vilket blir spännande! 

för jag har tagit studenten

Vet inte hur jag ska kunna tacka alla underbara människor som gjorde min studentdag alldeles underbar. Världens bästa dag lätt!!

12 juni


Jag har haft de bästa veckorna någonsin, med helt underbara människor. Igår hade vi den sista festen tillsammans och idag har klassen fixat med flaket. Det blev hur bra som helst. Jag vill inte att detta ska vara över, för har haft så himla kul. Det pirrar i min mage när jag tänker på morgondagen. Kan ni förstå att jag tar studenten imorgon, helt sjukt!! 

lärarfest

Igår var det studentkamp och lärarfest på kvällen. Hade en sjukt kul förfest hemma hos Albin innan vi gick ner till bowlingen. På fredag tar vi studenten, det är HELT SJUKT!
 

part three

Vill uppleva denna underbara dag igen!

Göteborg
Igår hade jag en lördag i Göteborg med Lovisa, Axel och Adam som var svårslagen. Lyckades hamna endast några meter ifrån Håkan och kvällen var alldeles underbar!

Poolparty


Gårdagens poolparty hemma hos Malin med klassen var jättemysigt. Vi grillade, spelade volleyboll i poolen och spelade kubb. Åkte till Axel på kvällen och nu håller vi på att förbereda oss inför Göteborg, hejsvejs! 

UtsparkenIgår var det utsparken, kvällen var bra. Idag har jag varit på fotboll med Stina, och ikväll är det poolparty med klassen. Nu ska jag äta middag med familjen. Hejsvejs! 

U smileSamlat ihop bilder ifrån det senaste tiden som varit helt underbar och kommer fortsätta så. Imorgon: utsparken fredag: poolparty lördag: Göteborg och kolla på Håkan. Har så fina vänner som gör detta så bra! 

part two

Har massa bilder från balen i lördags som min kusin Wilma tog. Så tänkte att en part two inte skulle vara fel. Kommer säkert dyka upp flera därifrån. Men tror ni uppskattar det med tanke på att jag hade över 500 besökare häromdagen, vilket var superkul att se!

Studenttider


I måndags hade vi fest hemma hos Jessika, det kom massa studenter och det blev hur lyckat som helst. Sov inte många timmar den natten, igår släpptes studentuppdragen så vi hade fullt upp med det igår och kommer fortsätta med det hela veckan. Uppisen ska bli bättre, återkommer med massa bilder snart!!

Balen

Igår hade jag en utav mina bästa dagar någonsin!

RSS 2.0