26 juni

Hej! Gårdagens match gick kanon bra vi vann med 5-1. Och idag fick jag ett nytt jobb och imorgon träffar jag en finis och på lördag flyger jag ifrån Sverige. Nu ska jag spendera lite tid med min mamma och käka polkagrisar som hon köpt till mig. Ha det gott! 
 

Vi är på gång

 
Kom precis hem från fotbollsträningen och har ätit kvällsmat. Vädret är så underbart så tänkte gå en promenad med musik i öronen och rensa lite lyckliga tankar! Annars håller jag på att rensa mitt rum på massa grejer eftersom vi snart ska flytta, vilket känns hur skönt som helst. Nu ska jag kila iväg innan klockan blir för mycket. Puss! 

Öland

 
 
Har haft jätte bra dagar på Öland med världens bästa vänner! 
 
 

Studenten

Nu har jag äntligen sommarlov, denna veckan har jag gjort det sista skolarbetet och firat massa glada studenter. I onsdags åkte vi till Växjö för att fira Anton och i torsdags var jag i Sävjö för att fira min kusin som också tog studenten. Igår var det student här i Vetlanda, på kvällen stod jag och Linnea i gaderoben på studentfesten i Östanå. Perfekta dagar! 


Bal

 
 
 

underbara


 
Igår så hade vi en mycket bra kväll i Linneas sommarstuga. Nu ska jag hoppa in duschen sen cykla iväg för att kolla på balen! 

5 juni

Jag har varit hos min syster och hjälpt henne med Adelle lite, vi har solat och sen badade vi Adelle nu har hon somnat och snart kommer Simon hem ifrån jobbet då blir det mys framför tv:en. Nu har jag bara två skolarbeten kvar sen är det över för detta läsåret och det ska firas på fredag med finaste vännerna!


Östanå

Blev en spontant mysig kväll med Hanna och Elvira vid vattnet och med lite godsaker. Inatt somnar jag extra glad!


9 days

Dagarna rullar på och jag älskar vädret. Snart hämtar Viktor mig för vi ska hem till Alissa och göra klart vår spanska film. Livet är rätt underbart!


Baksmällan 3

Igår var jag i Växjö och kollade på bio baksmällan. Den var rätt rolig så rekommenderar den verkligen! Ska snart iväg på en PW med min syster sen väntas plugg hela dagen.


Sommar känsla

Igår var jag med Elvira, Hanna och så var Sanna med en stund också. Vi åt ägglåda som Helene hade gjort och sen åt vi nutella, gEliodis och jordgubbar. Lite senare på kvällen hämtade vi Linnea efter hennes jobb. Jag ligger fortfarande i sängen och Linnea sover än.. måste snart upp och göra frukost till henne. Idag blir det mysigheter i Växjö. 

RSS 2.0