18 års fester


Melodifestivalen

Blev serverad god mat efter matchen och kollade på melodifestivalen med några fina vänner! 


längtar


Fredag

Igår så tog bjöd Anton mig på en fika. På kvällen blev det mys och prat med Linnea och Hanna.


Blev en extra mysig kväll med presenter och varma mackor efter fotbollen!


let her go

Behöver rensa tankarna, musik och en runda är då det ultimata! 


Alla ♡ dag

Gjorde mys frukost till Lovisa idag, det är ju trots allt alla hjärtans dag. Vi hade en rolig kväll igår med massa prat!


Shopping i Växjö

Idag gick upp extra tidigt, för att åka till Växjö med Gabbi, Simon och Adelle. Det blev en heldag med shopping och buffé. Träffade även på mina kusiner och farbror på Grand Samarkand så vi käkade ihop. Jag fick med mig den perfekta skinnjacka hem och nya svarta jeans ifrån Carlings. Nu inväntar jag sällskap!


New

Idag har jag kollat på missade avsnitt av top model Sverige, shoppat med mamma och tränat fotboll ute i snöovädret. Jag blev helt förälskad i den hallon röda tröjan, klart den fick följa med mig hem även att garderoben är full med tjocktröjor. Nu myser jag ner mig med Melissa i hörlurarna och ska fixa med nya iphonen. Önskar jag hade lite sällskap faktiskt!


kom sommaren

 
 

Lov

Klar med praktiken på Willys, det blev rolig vecka faktiskt och jag fick med mig en påse hem med godsaker ifrån personalen. Efter matchen mot Öster i fredags så stannade jag hos min syster i Växjö. Vi kollade på film och hade det skit mysigt. Igår var det födelsedagskalas hemma med släkten, vilket alltid är lika trevligt. På kvällen träffade jag en vän för att titta på film. Idag har jag hälsat på hos Gabbi, vi hann även med att åka pulka pch fika. Detta lovet ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt har jag bestämt, så det börjar bra!


independent

Det handlar om att bygga upp sig själv till någon man vill vara. Inte genom någon annans vilja bli den man tror man kan vara. Jag har med tiden insett hur jag vill ha det och vad som är skillnaden på att bli någon för någon annan och välja med sitt eget hjärta. Jag har lärt mig att inte låta någon kontollera vad som är viktigt för mig. För ingen kan veta det, FÖRUTOM DU SJÄLV. Jag har tagit mitt samvete så många gånger för att trösta och för andras vilja. Men någon gång kommer vändpunkten och då står man där förvirrad. Men nu vet jag vart jag står. Jag tänker inte sätta locket på igen för jag är starkare än så. Jag står på egen hand, och gör det jag är bäst på, att vara mig själv. Utan någon som som försöker göra om mig, för att själv må bättre.
 
 

22 år min älskade syster

 
 
Jag är lite sent ute, men bättre sent än aldrig som man brukar säga. 

Dagar som går

 
Sovit över med min favorit tjej Linny! 
Mackan bjöd ut mig på en fika efter min praktik i måndags, jag kommer sakna henne så mycket när hon åker till Canada imorgon...
Födelsedagsfika hemma hos Gabbi, Simon och Adelle. 
De vuxna födelsedagsbarnet som spänt väntar på att få öppna sina presenter..
Marica, Mange, Simon, Jag och Mamma. 
Mormor och moster myser med dellan..

jag är ingen maskin

 
 
Ibland så kan det kännas som om man bara vill ge upp,
man är besviken på att livet inte gjorde än till störst.
Var det här allt livet kunde erbjuda.
Det är så svårt att säga till sig själv: det här får duga.
Egentligen vill man kuta och lämna detta skitliv.
Trött på att kontrolleras som en liten maskin.
Vill också ha miljoner för att sen få leva fritt
men frågan är om pengar verkligen ger ett bättre liv för det
finns mycket mer än sedlar när de kommer tills ens rikedom,
kärlek är det enda du behöver när ditt liv är tomt.
Ken Ring

Gårdagens

Kul kväll igår med finaste vänner. Har varit och spelat fotboll hela dagen i Asarum, måste ladda om inför imorgon då det är dax för cup. Men nu ska jag gå över till Elvira för en myskväll, välbehövligt! 


Veckans mys

 

Förra helgen

Jag känner mig verkligen usel på att blogga, men så kan det vara ibland. Förra helgen firade vi Matilda med en 18-årsfest. Sen hade jag en sjukt mysig/galen kväll hos bästis! 

RSS 2.0