jag älskar låten

Den går i mina tankar och jag sjunger på den 24/7.

Hon hade tur

Hejsan igår så åkte jag till sommarstugan för att tillbringa helgen med mamma. Men på söndag åker jag tillbaks till my love igen, för en sista jobb vecka. Nu ska jag och mamma ner till stan, så får vi se ifall jag hittar nått fint. Puss.

ask me many questions, dare to think

Det känns som om jag glider iväg, kanske låter konstigt. Men så är det. För att få lite pli, så tycker jag att vi kör på en frågestund. Så ska jag svara så gott jag kan. KOM IGEN FRÅGA FRÅGA !

the calor is mine

Bikinin jag köpte på Öland, från HM.

You are the amazing guy on earth

Stjärnfall, stjärnfallet är jag

Och du är himlen jag föll från idag

Stjärnfall, stjärnfallet är jag
Och du är himlen för mig varje dag


Lejonhjärta


Hola, tar en paus med bloggen eftersom jag är hos min pojkvän och där med inte kan blogga. Sitter nästan aldrig vid datan nu för tiden vilket är både bra och dåligt, men jag är snart tillbaka :) Ta hand om er ♥

THEY HAVE TAKEN HIS DAUGHTER


Detta är en film jag verkligen fasnat för. Jag har aldrig riktigt tyckt om action/thriller filmer. Men den här fick mig att ändra mig. Ni kanske redan sett den? Då vet ni att den är grym, men till er andra SE DEN. Ni behöver ingen trailer i text jag kan slå vad om att ni tycker som jag.


jag kan se dig från ovan för du lyser


Hej bloggen. Som jag sa i tidigare inlägg så har jag varit på Öland med Kajsa. Vi hade mysiga dagar trots att det regnade mesta dels av tiden. En dag med strålande sol fick vi iallafall och då solade vi hela dagen och dunkade musik. Dem andra dagarna fick vi lite besök och spela badminton, kollade på film, var nere och åt på camping och jag och Kajsa shoppadelite också. Summerar dem här dagarna som mycket bra och behövliga. Imorgon så kommer Kajsa till mig och sen drar vi upp till Jessica där vi sen gör nått kul av kvällen. Bilder från ön kommer, bye bye.

Favorit låten just nu!


My heart will go on

Hej. jag har haft två dagar med mina bra vänner. Igår så grillade jag med Linnea och Kajsa. Linnea åker ju till USA i helgen så vi gjorde en liten avslutningskväll, jag hoppas hon får det grymt på andra sidan. Och idag så träffade jag, Kajsa, Malin och Jessica vi myste med mat och pratade om minnen från förra sommaren och insåg hur kul vi haft det tillsammans.  

Fredag: Jag tar 1 bussen till min pojkvän. Vi har inte träffats nu på 2 dagar, sedan de blev han och jag har vi vatt varje dag, vi saknar redan varandra det kallar jag kärlek.

Lördag: Hos Anouar ♥

Söndag: Blev bara jag och kajsa som åker till öland. Men några dagar med min bästa vän på Öland kan inte bli annat än underbar.


Dani Shay fett bra


stop looking, love will find you, you find me


Anouar Niqila

New collage


Spontana tripper faller jag för


Igår så åkte Kajsa, jag och våra mammor till växjö för att se på bio, kronjuvelerna. Filmen var speciell men jag tyckte faktiskt om den. Senare på kvällen så åt vi middag ute och hade en trevlig kväll. Och nu ska jag städa sen drar jag till Landsbro för en helkväll där. Puss ♥


I will not set the world on fire, just your heart


Spenderat många fina dagar med min kille. Så därför jag har varit lite upptagen, men ska försöka komma igång igen.


Do you wanna be my baby?

Nu är jag 100% fri, inget mer jobb denna sommaren. Träffade Linnea en stund idag, kommer sakna henne när hon drar till stora landet på andra sidan (USA). Sitter i sängen lyssnar på Per Gessle och försöker få in lite sommar känsla. Det går bra nu kompis! 


Innan jag kände dig


Bilden är mobbad men endå. Nu drar jag till den som får mig att lee.


hold your hand


Datan ligger ganska långt ner på min ska göra lista, med andra ord så har jag mycket annat för mig. Igår så var vi ett gäng hos Alissa kollade först på fotboll sen film mys. Imon sover jag inte hemma, hihi. Och jobbet rullar på, sista veckan nu sen börjar mitt riktiga sommarlov, och då kommer jag även ha mer tid för bloggandet. Ha de bra, godnatt.  


Minns mig som en människa


Förlåt för dålig uppdatering det senaste men jag har jobbat hela veckan. Och i fredags så firade vi Alissa, Alle och Viktor det blev en bra kväll som vanligt. Resten av helgen så fick jag fint besök. Men nu ska jag lägga mig för imorgon väntas jobb igen.. Hoppas ni hade en bra helg.

RSS 2.0