Happy New Year!


Nu är jag klar, nu fattas bara Kajsa och Jessika sen festa in det nya året hos Matilda!


Wish You Were Here.


Veckan har bestått utav en dag i jönköping, cup i Lessebo och träning för min del. Igår så kom Kajsa till mig vi hade en mys kväll och idag gick vi och kollade på stan, hittade lite grann trots allt som ni ser på bilden + en volang kjol som jag har tänkt att ha på nyår. Nu ska jag städa mitt rum sen går jag ut en runda, puss!


Lite klappisar jag fått.


Iphone skall till mobilen
Smink och sånt
Smyckesträd
Platt/locktång
Diesel och Beyonce perfymer.


Merry Christmas To You !


En mysig jul som firas hemma hos mamma, detta är jag och mina älskade systrar, nu ropar Simon att det är svensson svensson på tv:e så det är bäst jag drar mig. Imorgon ska vi fira hos farmor och farfar. Puss!


Kärlek till kärleken: Anouar Niqila.


Alla borde få ha någon som man kan dela allt med, någon som man har kul med och skratta ihjäl sig med, någon som ställer upp i vårt och torrt för en, någon som förstår en bara igenom att titta i ens ögon, någon som alltid kommer att finnas där, någon som tröstar en när man är ledsen, någon som älskar en och visar det. Någon som du, Anouar. Det finaste som finns är när han ler. När han håller min hand så känner jag mig trygg. När han kämpar för mig så känner jag mig som en prinsessa. När han säger att jag är bra som jag är, så sprängs mina tankegångar. Jag är lycklig, hihi!


Hangover


Rätt bra kväll igår, jag har världens bästa vän!
Nu ska jag ner till stan en sväng.


Ting-ting ding ding..

image description
Kanon Spex i skolan
Träffat min kärlek 
Snart kommer Kajsa
Äta min favorit mat
Taggar fest ikväll
Livet är fett.


Kärlek till mina syskon: Victoria och Gabriella.Jag är glad över att jag har två så fantastiska systrar och över den barndom vi fick tillsammans, helt underbar. Även att dem har flyttat hemifrån nu så finns de alltid där för mig och jag kan åka och hälsa på dem i Växjö och Jönköping. Jag saknar att ha dem här hemma! Men ni är vuxna nu och jag är stolt över att ni har lyckats i era liv och att ni mår bra för det är de som jag vill. Ni betyder så himla mycket för mig, I love you womens!   


YOU ROCK MY WORLD


Ser framemot morgondagen, först spex med SA11A, sen ett härligt slut på denna terminen med samhällsfest.
Har ny design också som ni kanske märker, känner att jag måste vara lite mer aktiv här?!


Låt med speciell känsla: Fest hos mange!

Första gången jag träffade Anouar, det var det en period då jag lyssnade på fest hos mange. Så varje gång jag hör denna härliga låten tänker jag på min älskling och hans fina ton när han sjunger "nuuuu".
Den nya låten faller mig i smaken också, haha.


Gammal favolåt: Everthing Changes


Jag minns det så väl, final i idol, hemma hos Kajsa. Vi sprang runt i hennes lägenhet och sjöng denna låten samtidigt som vi hade Linnea Ström på luren, haha. Markus min idol, synd att han inte syns så mycket längre!

Kärlek till en artist: Melissa Horn

Hennes låtar ger mig olika känslor för jag har lyssnat på hennes musik så himla länge. Olika perioder i mitt liv präglar hennes låtar eftersom jag lyssnar på henne när jag mår dålig eller känner mig lycklig. Hon får mig att känna en trygghet på ett konstigt sätt men endå bra. Jag älskar helt enkelt hennes musik !
En gång i tiden när jag försökte likna henne lite, lyckades inte så bra haha.

Min bästa vän: KajsaKajsa Stina Andersson finaste tjejen! Du är den människan som känt mig längst utav alla förutom min famlj då. Hon respekterar mig för den jag är och lyssnar på mig när jag har något viktigt jag vill säga, vi tänker på olika sätt ibland och det är nog det som får vårat pussel att gå ihop. Hon har låtit mig vara den där bestämda Becca. För det var så jag faktiskt var när jag var liten jag styrde och ställde med allt. Hon var som min lilla syster ibland, den som jag aldrig fick på riktigt. Idag kan jag inte förstå att du stod ut med mig, självklart är det annorlunda nu hihi. Men är så tacksam över att det fortfarande är hon och jag, och jag vet att det alltid kommer att vara så. Tusen minnen och milijoner står åter. Hon kommer alltid att finnas djupt där inne i mitt hjärta och hon gör mig så glad. Hon är bäst på att vara hon!


Tredje advent, redan.

image description
Nu är det dax för fotbollsträning i hövdingen, chill.
Ikväll blir det plugga med Matilda ♥


Julbord med SA11A.


En mycket trevlig kväll med tjejorna. Nu väntar sängen!


Om mig: Rebecca

Rebecca Carin Ulrica Fridsäll är mitt fullständiga namn och är 16 höstar. Jag går samhäll och ska välja inriktning beetendevetenskap till 2:an på Njudungsgymnasiet. Bor i staden Vetlanda. Mitt största intresse är fotboll och jag spelar i ÖIF. Ett ord som beskriver mig, ifall jag måste välja är nog jordnära. Min mamma brukar alltid säga till mig att jag är en känslomänniska och det stämmer nog, jag bryr mig om både mina och andras känslor och tycker det är spännande på något sätt. För mig har livet varit tufft många gånger, speciellt under en viss period i mitt liv och allt negativt som faktiskt hände har byggt upp mig till den jag är idag. Ibland är jag en ensam varg. Jag gillar att vara för mig själv och gå promenader och tänka tankar som jag aldrig brukar tänka på i min vanliga stressiga vardag. Jag har också en förmåga att vilja hinna med allt och var på topp varje gång. Men om jag inte når dit så gräver jag ofta er mig. Men jag tror att jag kan klara allt någon gång, så jag slutar aldrig kämpa för jag blir bara starkare och starkare för varje nedgång.

Jag har fantastiska människor runt omkring mig. En underbar familj på många sätt. En grymt fin pojkvän som lägger ner sin själ i mig och en otroligt bäst bästis som jag känt sen barnsben & sjukt bra vänner. Jag tror att endel människor kan uppfatta mig som en blygtjej, därför har man kanske svårt att se mig som sprallig. Men när jag är med dem som kommit mig närmst kan jag var hur flummig som helst, skratta åt ingenting eller åt allting, och en grej jag älskar är att skrämmas haha. Min pappa brukade alltid gömma sig och skrämma mig och mina syskon när vi var mindre och så har det fortsatt. Så det är som en vardag för mig här hemma att pappa och jag skrämmer varandra och skrattar ihjäl oss åt hur rädda våra minner kan se ut. Skadeglädje har jag också, vilket jag själv tycker är kul. Men ibland kan det bli väldigt pinsamt eftersom jag inte kan sluta skratta om någon slår sig eller klantar sig. Och det är rätt gulligt att min pojkvän ofta har otur när det gäller att bli skrattad åt, hihi min klantis ♥

Lite om mig, puss!


Min försenade adventskalender, bättre än inget.

Tänkte skriva om några punkterna fram till jul, jag kommer inte vara så noga med att följa dagarna exakt eftersom att min tid vid datan blir mindre och mindre, så ibland kan det blir flera punkter på en dag och ibland ingen alls. Hope you like it.


own time for me


Blev visst en kväll med mina popcorn och ídol, letar efter Kajsa på skärmen.
Kan inte riktigt ta ställning när det gäller vem som ska vinna idol, Molly var ju min idol.
Men imorgon väntas en bra kväll med vännerna, julfest står på schemat.


Detta är nog mer jag..

image description
Igår slog jag till och färgade mitt hår blont och klippte av en rejäl bit, jag är nöjd.
Vatt i Nässjö idag och spelat fotboll, vi vann med 3-1. Och nu väntar jag på fint besök.
Livet är allt bra ibland.


Godmorgon!

image description
Sitter och äter lite frukost vilket tar en halvtimme för mig att få i mig två mackor, sjukt. 
Men snart ska jag göra mig i ordning inför skolan.
Efter skolan ska jag gå till frisören, vi får se vad resultatet blir :)


Into your own all 'cause you won't listen


Älskar bokstavligen att vara ofixad, kunna gnugga sig i ögonen. Ren frihet haha!
Nu ska jag till pappa, sen plugga och sånt där. Puss hej.  


Your time to shine!

image description
The finest I can find, it's you.


My bess is 16!


1 December blev Kajsa Andersson 16 år.
Min fina bästis, du är ängel för mig till sista andetaget.


RSS 2.0