london weekend

Efter att att ha landat på heathrow airport åkte vi tunnelbana till vårt hotell, Marylebone. Hotellet var väldigt fint, med gudomlig frukost och spa där vi var och badade en utav kvällarna. Det låg väldigt centralt, bara ett kvarter ifrån oxford street vilket var perfekt!
Vi hittade en gata med som heter James Street. Var massa mysiga resturanger och folk där. Bar and grill blev min favorit där dem hade goda burgare och cocktails. 
Axel och jag försökte se så mycket som möjligt utav staden så tänkte att the shard var ett bra alternativ. Det är en skyskrapa med höjden 310 meter och är därför den tredje högsta byggnaden i Europa. Kändes lite läskigt att luta sig mot rutan men var helt klart värt det för man såg så mycket av London. Vi hoppade även av vid westminister för att se Big ben och London eye. 
På lördagskvällen åkte vi till Piccadilly circus där vi testade på fish and chips. Det var hur gott som helst!
Sista kvällen åt vi på en lite finare resturang och hade det mysigt. På morgonen köpte vi med oss baguetter som vi åt i en park innan vi begav oss till Madame tussauds. Var faktiskt roligt att gå runt på MT. Dockorna var så verkliga att jag nästan blev lite rädd när jag stod brevid dem. Vi gick även en spökrunda där, då var jag rädd kan jag säga, men det var tur att Axel var med annars hade jag aldrig vågat! 
Innan vi åkte mot flygplatsen åt vi frozen youghurt på snog, världens godaste enligt mig. Måste bara säga att London var över mina förväntningar. Trevliga människor, mysiga gator och såå himla mycket shoppning. Tillsammans med min fina pojkvän kunde min weekend inte bli annat än STRÅLANDESUPERBRA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0