Om mig

♥ Jag har en tatuering på foten som jag gjorde när jag var på studentresa i Alanya. Beauty comes from within. Jag är så nöjd över den, då texten betyder väldigt mycket för mig. Utsidan är bara något ytligt som man kan lysa igenom. Den äkta lyckan får man inifrån. Har man ett vackert inre så kan man komma så långt och det är alltid insidan som kommer spela roll i slutändan!!
 
♥  Jag skulle haft en bror, Tom dog i min mammas mage. Väldigt sorligt att berätta och jag önskar verkligen att han hade funnits här. ♥ 
 
 
♥ Lovisa är den personen som jag litar mest på. Hon har stått upp för mig när jag egentligen inte förtjänat det och fått mig att inse att det handlar om att finnas där för varandra i vått och torrt. Och att känna att inga ord är meninslösa och att klockan aldrig kan bli för mycket för ett samtal. Beundrar verkligen dig Seddan!
 
♥ Jag är typ världens flamsigaste och tramsigaste. Tycker om när det händer grejer annars blir jag för rastlös.
 
♥ Jag älskar att resa. Det är typ livets höjdpunkter för mig. Ska berätta om min kommande resa i ett annat inlägg, Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar och hur spänd jag är på den resan!!
 
♥ Jag är moster om någon skulle missat det. Till Joline och Adelle. Dessutom fick jag äran att bli gudmor till Joline vilket känns hedrande. Älskar de små tussarna så mycket. 
 
♥ Mina systrar är de som känner mig bäst. Berättar nästan allt för varandra och om något inte känns bra så finns de alltid där och försöker hjälpa mig. Så lycklig över att jag har två så fina systrar man kan dela precis allt med. 
 
♥ Min stora rädsla är bränder. En gång när jag var liten och var på barnkalas så brann det i huset bredvid och i huset fanns det två hundar som dog. Från den dagen har jag alltid varit rädd för bränder, drömt mardrömmar om det och fått lite panik då jag suttit framför en lägereld. Tända ljus tycker jag är mysigt dock.
 
 
♥ Denna näspillande lilla nisse är min BÄSTA VÄN, KÄRLEK och han som gör mitt liv 100 gånger bättre. 
 
♥ Jag är en nattuggla. Gillar att vara vaken på natten och sova på morgonen. Så tidiga jobbdagar ger mig ångest, nästan så jag börjar gråta när jag sitter på sängkanten och måste gå upp. Bästa sätt är att gå upp är 10-15 minuter innan jag börjar för då har jag inget val utan måste flyga upp ur sängen. 
 
♥ Jag gillar gillar gillar Håkan Hellströms musik. Var och kollade på han på Ullevi 7 juni. Jag och Lovisa hade de sämsta platserna första låten. Men jag kom på den brillianta ideen att chansa och vi hoppade över ett stängsel så vi lyckades ta oss fram endast några meter ifrån Håkan. Vilken pangkväll, värsta drömmen. Plus att jag blev med i Håkan boken också, så glad över det hihi.  
 
 
 ♥ Dessa två fina tjejer är mina bästisar inifrån och ut. Att vara med dem är en skrattfest, gråtfest, matfest och fisfest ja allt. PUSS PÅ ER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0