Jag har en ny blogg


Hej! Jag har bloggat här på blogg.se sedan 2009 vilket jag har tyckt om supermycket, bloggen har verkligen blivit som en lång dagbok för mig. Men eftersom jag ska på lite äventyr efter nyår så tänkte jag att det passade bra med en nystart och har därför börjat blogga på en annan portal. Så följ mig gärna där om ni vill :)

http://www.rebeccafridsall.devote.sejulklappar till mig själv

 
Köpt lite julklappar till mig själv.. tycker om min nya make up box så mycket, den hade verkligen allt de som jag behövde ha i smink väg just nu. Idag är det andra advent och jag har min andra lediga helg. Bara några veckor kvar till julafton, jag längtar så mycket. Kommer bli så himla mysigt! 

Utgång

Blev en spontan utgång igår med Elvira och Hanna i Växjö. Vi var först på star and stripes innan vi gick in på grace, kanonkväll. Varit och fikat med Gabbi, Simon och Adelle på förmiddagen mysmys. Nu ska jag mysa vidare i soffan med dem. Hoppas ni får en bra helg! 

3 decemberIgår sov jag hemma hos mamma. Hon hade bakat lussebullar med vitchoklad, hur gott som helst. Idag har jag jobbat dubbla pass, när jag jobbat klart på hotellet blev jag överraskad av Gabbi och Adelle som väntade på mig i lobbyn. Vi gick till bar & ät en sväng innan Axel kom till mig då vi hann mysa lite innan jag skulle jobba kväll. Måste bara säga att jag har världens gulligaste chef som köpte jultallrik, tårta och massa gott till oss vikarier idag på fikat. Somnar nog gott nu, puss! 


some shoppning

 
 
Helgens shopping i Stockholm. Nya compression tights, träningsskor och ett linne från Nike. 
 
Jag har precis ätit lite frukost till julmusik efter att jag, Hanna och Elvira bokat lite planer inför sommaren. 2015 kommer nog bli ett superbra år som det ser ut nu och det är jag så glad över med tanken på att början utav 2014 var ursel för mig. Ska snart berätta om alla roliga saker som kommer ske i mitt liv i framtiden, men endel är lite hemligthetsstämplade än så väntar ett tag till! Hoppas ni får en bra dag :)

Vanlig måndagHej! Idag när jag vaknade åkte jag och Hanna till friskis för att träna. Perfekt start på dagen och lite extra kul att träna då jag köpt nya träningskläder i Stockholm. Efter åkte jag till jobbet där jag jobbade stängning på hotellet. Ligger i skrivande stund i sängen och lyssnar på Håkan och ska snart sova. Typ såhär ser mina vardagar ut, vilket är ganska skönt. Puss! 

RSS 2.0