jag vill ha dig nu

 Snälla sommarlov jag behöver dig nu. 

konfirmation & bal

 

Grillkväll

Igår firade vi Jonny som fyllt år med grillning och tårta med familjen på altanen. Nu ligger jag i sängen och ska snart fixa mig inför dagen, min kusin ska konfirmera sig idag och min andra kusin ska gå balen. Ikväll hinner jag förhoppningsvis åka till Olivia en sväng!

feel this moment

 
 

Playtime

Efter en jobbig dag med matte nationella åkte jag till Gabbi och Simon, blev bjuden på fika. Thea och Oliver hälsade också på, vi gick till lekparken och sen gick vi en promenad. Nu är jag hemma och ska slappa hela kvällen. Välbehövligt!


mellanmål

Kvarg - Kiwi - Äpple

Mello

Helgen spenderades på fredagen hos Linnea. Vi kollade på herrlaget i Landsbro och på kvällen bjöds det på god middag. I lördags så var det dags för mello mys med mina underbara vänner!


Clarins

Anette kom hem med presenter till mig idag, produkter från Clarins och Elizabeth Arden. Gissa om jag blev glad, perfekt till resan i sommar! Är lagom avis på dem treor som är utomlands nu, skrev med min syssling häromdagen och det verkade vara helt galet bra där nere. Känns skönt att man har den tiden framför sig ;)
 
 

details

Bilden är på farmor och Adelle ifrån helgens grillkväll med familjen. Jag har så mycket nu att jag knappt vet vad jag heter känns det som. Jag är så otroligt dålig på att ta tag i saker och strukturera, men bloggen kan vara en bra början. Därför lovar jag er att jag ska uppdatera mer!
 

Pyssel

Igår så köpte pappa och jag nya grejer till mitt rum, bland annat denna tavlan som man kan sätta foton i, sitter rätt fint på mig vägg!


Safe haven

Nu är jag också en utav dem som har sett filmen safe haven. Det var omöjligt att hålla inne på tårarna. Det var en utav dem finaste filmerna som jag någonsin har sett, lätt. Den fick mig att tänka så mycket, inte bara på situationerna i just filmen, utan liknande känslor som man kan känna i verkligheten. Jag hade gärna velat skriva om mina tankar här, men jag är inte så bra på att formulera mig tyvärr. 

 

Man kan må hur dåligt som helst och det behöver inte alltid syns på utsidan. Vissa är alldeles för bra för att dölja det som besvärar dem, och spela upp en fasad för att inte falla framför den man vill visa sig stark för. Man vill helst av allt klara av det på egen hand antingen genom att förtränga de eller tänka alldeles för mycket. Jag själv har satt locket på så många gånger och kan fortfarande låtsats som ingenting. Men innerst inne vet man hur bra det känns när man fått prata och klumpen i magen bara släpper, vad det än gäller oavsett. Ibland behöver man kanske bli påmind om att anledningen till att han/hon beter sig si eller så och att det kan bero på den där klumpen i magen som alltid finns där varken man vill eller inte, hur mycket man än försöker förtränga det.Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst som jag tänkte på när jag filmen, men kolla på den om ni inte redan gjort det. Ni kommer garanterat inte ångra er! Asså jag blev kär i hela filmen i hela budskapet, och deras kärlek och hans dödas frus godhet! 

 

 


Mina dagar i bilder!

 
Har spenderat mycket tid med min älskade syster, har även gått långa promenader.
Vi firade fina Emina som fyllt 18 med kina mat hos Elvis, sen begav vi oss till festen. 
Kvällen blev hur bra som helst! 
Har varit barnvakt åt Adde. Igår kom Linny, vi hade det mysigt vid dammen med massa gott!
Och på kvällen fick vi ta hand om en festande 3:3:are ;) 
 
 

Denna tjejen!

 
Finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag tycker om dig.
Du finns alltid vid min sida, det är jag så oerhört glad över.
& du gör mig så glad. Jag älskar dig Linny!
 

6 maj

Hej! Jag har haft en kanon bra helg återigen. Efter skolan i fredags så cyklade jag upp till Gabriella och Adelle vi var ute och sprang en runda och Adelle fick självklart hänga med fast i vagnen då. Sen så bjöd Gabbi mig på tacos och annat gott. Lördagen började med en fika på Cecil med Hanna och Elvira. På kvällen åt jag middag med familjen på hotellet, efter det så begav jag mig hem till Oliva för mys. Sen så hamnade jag, Linnea och Elvira hos Hanna för övernattning. Så mysigt så, och vi ägnade hela morgonen åt att göra en film med bilder och videos från Egypten, resultatet kan ni se på http://hannanymans.devote.se/  . Igår satt jag ute i solen och på kvällen blev det grillning. SOMMAREN ÄR PÅVÄG!

valborg

 Har haft två lediga dagar vilket har varit hur skönt som helst. I tisdags åkte vi till Växjö för att shoppa och på vägen dit hälsade vi på Joline. På kvällen grillade vi, hade en grym dag helt enkelt. 
 
 

RSS 2.0