sommar minnen

 

Helgen

Gym, vatt med Anton och Simon, haft en sötis på besök, firat Elviras födelsedag, ätit middag med familj. Tummen upp för helgen helt enkelt! 


Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
 
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse
Att jag satt något spår
Som har haft betydelse
 
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till årmamma fyller 50år

Igår firade vi mami på sin 50 årsdag, blev en mysig dag. Sjukt vad tiden går fort. Mamma är ju inte bara mamma längre utan mormor också till Adelle och snart till en liten flicka till. Min äldsta syster är 25 och jag är inte lill tjejen i familjen längre utan jag är snart 18, jag är snart vuxen. Jag vill att tiden ska stanna här, det får inte gå fortare. Jag älskar min familj! 

 

 


Veckans favoriter


11 Januari

Det senaste dagarna har jag pluggat och fika med Linnea. Vi hade hur mycket som helst att prata om som vanligt, det bara bubblade i munnen på oss. Men idag är jag hemma ifrån skolan eftersom det verkar som jag aldrig blir frisk, skönt med en vilodag. Vill verkligen bli pigg nu så jag kan sätta igång med allt som måste göras. Men en dag i taget, nu ska jag ligga kvar här i soffan och kolla på SF kanalen. Puss!


Shopping

Idag var jag och Kajsa uppe tidigt för att hinna med att shoppa lite, vi tog även en fika och sen har vi chillat hemma bara. Jag och mamma har lånat ut vårt hus, så nu bor jag på mitt tredje ställe, känns verkligen som jag bor i en resväska. Men nu ska jag hoppa in i duschen och ladda om inför imorgon. Ber till högre makter att jag blir frisk snart, för jag orkar inte vara sjuk en dag till. Puss!  

Kanon

Har haft några bra dagar nu i slutet av lovet där jag kollat på film med Kajsa, Marta och Matilda. Och i lördags så spelade vi km, vilket var sjukt kul. Igår kväll så åkte jag ut till Kajsa och vi gick på bio och åt massa gott! Perfekt avslut på detta lovet. Puss!


MH

Idag har jag slappat hela dagen. Kollade på filmen LOL, och drömde mig bort och försökte förtränga att det väntas jobb imorgon. Men att Melissas musik spelas på tven gjorde mig genast gladare. Godnatt!


Mingel


Nyårsafton

Åhh jag hade verkligen världens bästa kväll igår med mina vänner. Vi åt trerätters middag, spelade spel och dansade hemma hos Malin. Sen begav vi oss till Emelies pojkvän Filip där det var lite mer folk. Sen fick jag, Emmie, Malin och Jessica bokstavligt springa ner till stan för att hinna till tolvslaget men vi hann med marginaler. Vaknade upp med den bästa och jag älskar att kvällen blev så lyckad!

RSS 2.0