Don't you worry child

Hälsade på lilla Adelle idag, det går inte att beskriva med ord hur fin hon är och hur glad jag är.
Kom nyss hem ifrån fotbollen vi åt smörgåstårta vilket jag aldrig riktigt vågat smaka på innan,
men tog en bit eftersom vår tränare var så snäll och köpte den till oss! Imon är det fredag och 
det betyder helg och min födelsedag. 

Best song right now


Rebecca stella for nelly

Gillar båda super mycket, ett klassiskt fest-plagg!
 
Jag är så otroligt glad att det knappt går att beskriva över att allt gick bra för Gabbi och bebben, igår klockan 16:46 blev jag moster till världens finaste lilla prinssessa. Kan knappt vänta tills min syster och Simon kommer hem så vi kan gosa! Längtar till helgen, kännerr på mig att den kommer bli hur bra som helst också! 

Your Biggest Fan

 

Bara för jag är glad idag

 

dear summer


cute

 

Inte så ensam tanke kanske

Just nu känner jag mig ganska klyven jag orkar inte med saker som jag borde, jag går och väntar på förändring och allt det roliga, jag glömmer bort nuet. Jag har haft en bra helg där jag kommit på andra tankar. Men måste bara komma in i rutin igen. Även fast jag inte alls är sugen på det längre. Jag vill göra vad jag vill, jag vill vara fri, men det är en dum tanke. Inte realistisk alls, men det är så typiskt mig!

My day

Började dagen med att laga en överrasknings middag till min syster, sen fortsatte dagen med promenad och en kväll vid tven. Imorgon blir det äventyr med en fin person!


La la love


Äntligen helg


Jag har lagat mig lite mat eftersom jag är alldeles ensam hemma, men ska snart cykla iväg till stationen och träffa en vän, sen åker vi vidare. Hoppas på en mysig kväll, fredag känslan är på topp. 

favo
Fiskben
My sister is one of the best

 

11Favoriter från NellyVi sparkade in 2:an


Skulle göra nästan vad som helst

..för att denna skulle bli min, men SKIT att den är slut överallt!

Shopping

Igår efter skolan tog jag och Gabriella bilen och åkte till Grand samarkand i växjö, så himla mycket bättre än A6 om ni frågar mig. Blev några plagg rikare och mätt i magen. Nöjd med dagen helt enkelt, när jag kom hem så kollade jag och mamma på offside och åt lite gott. Jag har gjort upp en liten plan i mitt huvud, jag får endast äta goda saker på fredagar och lördagar, jag håller det än sålänge. Så idag så passade jag på att baka kokosrutor hihi. Nu ska jag städa, för jag orkar verkligen inte träna idag, har tränat 6 pass på bara några dagar + match på det, så det är nog bäst att jag vilar om jag ska orka med match imorgon med. Sen ska jag och syster kolla på när Simon spelar match i Myresjö. Adios!

RSS 2.0