without you I'm not me


Mor och dotter dag


Fredags myset


miss the summer


 

Ohana means family


Vara stark


Ledsen att jag inte har så många ord att skriva här. Jag känner mig
tom, efter att ha gjort ett av det svåraste besluten någonsin i mitt liv. 
Jag vill krypa in i mig själv och inte behöva känna denna smärta. 

Tisdag

Hej! kändes bra med mycket uppdatering här under lovet. Men tror tyvärr det kommer gå värre nu när skolan är igång igen. Har inte den tiden, men vi får se om det dyker upp någon uppdatering eller inte. Måste komma in i en bra rutin, det går rätt bra faktiskt. Jag är lycklig nu, men samtidigt förvirrad på något konstigt sätt. Klockan är alldeles för mycket, bye!


Lägger mig nöjd över mitt höstlov


Familj mys

Idag har jag läst bok, ifrån att jag vaknade tills det blev mörkt ute igen. På kvällen fick vi gäster. Nettans bästa kompis Ulrika kom ifrån Jönköping och Jonas, Mickan, Simon, Adelle och mina två systrar kom också hit för att äta middag och umgås. Det blev en super mysig kväll med god mat. Men nu måste jag sova, för imorgon ska jag spela fotbollsmatch och hinna med det ena och det andra. Hihi sov gott!


Boda Borg

Hej, har inte uppdaterat på ett tag för jag varit upptagen. I fredags så var jag på Bodaborg med några kompisar, det var kul. Speciellt i en cell där man skulle hålla fast sig runt en stock, jag skulle åla mig över först. Stocken välter och jag göra allt för att hålla mig kvar medan de andra försöker dra runt mig! Det var inte det lättaste när alla as garvade. Jag höll mig kvar och ålade mig över till andra sidan till slut iaf och det var det viktigaste. Jag har tyvärr inga bilder där ifrån eftersom min mobil dog. Bye!


Morgon träning med sis


Sov gott


Växjö

 

 

Hej, nu är jag i Växjö hos min syster & Alex. Har gått på stan här i Växjö med min farfar hela dagen, vi fikade på ett mysigt cafe. Jag fick även en tröja av honom ifrån lager 157, som jag kan visa er när jag kommer hem. Jag letade efter ett par skor som inte fanns någonstans, men som jag nu har beställt på internet istället, kan knappt vänta. Ne nu ska jag väcka min gravida sovade syster, för vi vill åka till stan och handla gotti! Puss.


Tjejkväll

Hejsan, va med Kajsa, Jessica och Emelie igår. Vi fikade först på cecil och pratade om allt som har hänt på lovet! Sen gick vi vidare till Arena och där delade vi på två pizzor och självklart stannade vi till på donken också. Sen köpte vi med oss frukt och grönsaker till dem två skräckfilmerna vi skulle se. Kajsa och jag var nog lagom mätta när vi ls oss på kvällen! Jag fick även se den fina filmen som Marta och Malin hade gjort till mig i spanien, önskar jag kunde lägga upp den här men det går nog inte, ni kommer säkert tro vi är totalt galna!


RSS 2.0