an idea worth thinking about

Fick mig en irriterande tanke alldeles nyss. Såg en grej på facebook som fick mig att reagera ännu mer än vanligt. Kolla här, det finns folk som tycker om Justin Bieber tillexempel, och dem står för att dem tycker att han är bra. Men så finns det sånna som säger fan jag hatar Justin Bieber, önskar han vore död. DÅ TÄNKER JAG SÅHÄR! Visst dem kanske inte menar det bokstavligt men varför säga det om man inte menar det. Onödigt att lägga så mycket energi på nått man "tycks" hata så mycket. Då bevisar man ju bara att man bryr sig. Men de jag vill komma fram till är varför säga att man inte bryr sig om han dör.. när han är en god människa. Har han gjort dig nått? din familj? Förmodligen NEJ. Så varför inte lägga mer energi på att säga/ tycka att ni hatar en ond människa istället.. Hitler kanske är att överdriva men tänk till. Sånt gör mig grym irriterad. Jag är inget stort fan utav Justin Biebers musik, men hans personlighet är en helt annan grej. Jag tycker faktiskt han verkar va en stark kille, va han får höra kritik men endå vill/vågar göra sin grej.

nice gifts from my guy


En svart tarnsperant blus och en ängelsnavelpercing.
Tack så mycket my love ♥


should I call it living


Dagen bestod utav skolan såklart. En runda på stan med killen. Godingen på bilden, sova, träning, till sist lite plugg. Nu blir det bums i säng, grymt trött efter dagens träningar! Puss. 


När hela världen kan se påWe
are proud of each other
You are the guy in my world that I love.Your the finest thing i've been here for


Hej, de var rätt länge sen nu. Men idag så bjöd Anouar mig på fika och gullig som han var så fick jag två presenter som jag kan visa lite senare. Nu ska jag läsa lite sen ska vi sova. Imon väntar test på fotbollsgymnasiet. Godnatt puss!


Början på någonting nyttFörsta dagen i en nya skola med nya intryck, hoppas de fortsätter lika bra.


The Roommate
just watch the movie


insperation från modekungenGillar hårfärgen och den solbrändakroppen men framför allt stilen, slappt men endå så grymt snyggt!


NELLY SHOES / LOW MATSUMOTO


Enkla och snygga, de ska bli mina!


Mys med Anouar


Vi har precis tagit ett bad och innan hyrde vi filmer som vi nu ska kolla på. Mysig kille man har!


äntligen får jag träffa min kille igen


Måste här med berätta om de nya bra mat stället harmony, ett stort plus till det. Ska snart ner till stationen och träffa Anouar sen ska jag bjuda honom på mat. Så det blir tredje gången denna vecka jag äter där, så snacka om att jag gillar det haha. Puss!


Save my name


Vit lite tjockare kofta perfekt nu till hösten ju
Gul blommig volang tunika
Vit klänning med virkad hals och mönstrad ner till.

Lite smått och gott från HM.


Mycket hoppar och far


Hej, tillbringade kvällen igår med Emilie, Malin och Kajsa vi var ute och åt och hade en mycket bra kväll. Och idag har jag vatt med Kajsa och vi var på stan lite och jag hittade faktiskt lite grejer kan visa er senare. Nu ska jag packa och sen ta bussen in till Landsbro till min syssling Mickan, fint!

Ps: Det är jag och min kära syster på bilden.

Barnbarns barnbarn


Endel av släkten som har rötterna i Norrby.


Göteborg med brudarnaIgår åkte jag och tre av mina kompisar till Liseberg det blev en lyckad dag, med 3 åk i atmosfear så är jag mer än nöjd. Ha de bra!


Åh nostalgi

När jag var en liten tjej var Adam och Eva mitt favo pogram, denna låten spolade jag tillbaka till hundra tusen gånger.

Nu åker jag till Landsbro


Mot mina efterlängtade vänner!


Tagga fotbolls match


Snart kommer fina Marta till mig sen cyklar vi mot konstgräset för match, klockan 5 börjar den för er som vill kolla. Ikväll ska jag förhoppningsviss va med Kajsa. Men nu måste jag packa vidare, puss.

svar

Vad tycker du om att lära känna nya människor?

Själv klart så tycker jag att det är trevligt ifall människorna jag lär känna är bra människor. Men jag är en ganska blyg person (ibland) och kan tycka det är jobbigt med nytt. Orkar inte var så social och kan därför kanske uppfattas som lam. Men när man väl lärt känna mig så tror jag man ändrar sin uppfattning!

vem har tagit bilderna du har på din header?tycker nämnligen att dom är jättefina! :)
Kajsa Andersson har tagit bilderna, jag har henne som länk så klicka gärna in på hennes fina blogg. Tack :)


hur många år skilljer det mellan din pojkvän och dig?
4.  

Frida frågade hur gammal jag var, jag är född 1995 alltså 15 ska fylla 16 i höst.

vad ska du gå på gymnasiet?
Samhäll beetendevetenskap

hur många syskon har du? berätta lite om dem..
Jag har två fantastiska systrar, Gabriella är 20 år och bor tillsammans med sin pojkvän i Jönköping och är en väldigt målmedveten tjej. Och Victoria är 24 år och bor tillsammans med sin pojkvän i Växjö och är en trygg och mycket bra syster. Det är dem båda och jag älskar dem så mycket ♥

vilka är dina bästa vänner?
Kajsa är min absolut bästa vän, har känt henne sen jag var liten och vi har gått i samma klass hela våran skol tid nästa och vi har alltid varit "bästisar". Det är sjukt vi vet allt om varandra, vi har aldrig bråkat! det ända vi gjort är att vi har tjafsa med varandra men det har gått över under några minuter bara. Henne kommer jag alltid vara rädd om för en tjej som henne finns inte!  

hur länge har du och din pojkvän vatt tsm?
Nån månad, men vi pratade mycket innan vi blev tsm.

hur många förhållande har du haft? 
Det jag har nu, det är det ända jag räknar som seriöst :)

hur träffades du och din pojkvän ?
Via datan, han skrev till mig. Sen fick han mitt nummer sen började vi smsa och prata i telefon sen bestämde vi oss för att träffas och allt gick så sjukt bra så det fanns inget att tvivla på :)

bästa sommar minne i år ?
Alla dagar med Anouar ♥

kommer du sakna många från 8-7 an i landsbro ?
Ja klart, gått där hela mitt liv och jag kommer sakna lärarna, hela skolan och många av dem härliga eleverna so går  där också.


jag trodde aldrig på kärlek innan jag träffade dig.


Jag vill berätta en sak för er, att den här killen är sjukt bra. Han ställer alltid upp och han behandlar mig som en prinsessa.                
When love takes over.


Rix Fm Festival i växjö

Hejsan, igår så åkte Killen, Alex, Hassan & Jag med bussen till växjö. Vi började med en fet pizza och sen fortsatte kvällen bara bättre och bättre. Nu är jag hemma, imon väntas första fotbollsmatchen efter uppehållet, på konstgräset i vetlanda mot egnahem. Får hoppas på en bra match. Men nu ska jag lägga mig, ha det bra. 

Anouar, Alex & Hassan.

Malin, Jessia & Kajsa mina fina vänner.

Haha den roligaste karusellen ever.. speciellt när min pojkvän inte vågar torka handsvetten för han måste hålla i sig.

 
Stilliga killar.

Mitt Lejon ♥

Im in love ♥

På hemvägen.


FOTO: Rebecca Fridsäll


En trevlig dag


Kasja & Jessica fina.

Jessica & Jag

Matilda, Malin, Jessica & Kajsa

Haha.. Malin och jag.

Vid sjön

Fina Matilda och jag

Lite dance
Detta var för några veckor sen lite sent ute med bilderna, men bättre sent än aldrig som man brukar säga.


RSS 2.0